Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Weststellingwerf

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Weststellingwerf (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Via deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als storm, diefstal, blikseminslag, wateroverlast. Bij ondernemingen als Turien en Co, Unigarant of Lancyr. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. je telefoon en/of gebroken servies. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Weststellingwerf detecteer je met behulp van de vergelijkingstool. Denk aan polissen van ABN AMRO pakket en/of Independer pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
(Regio) nummer0561 (+31561)
Aantal inwoners Weststellingwerf25520
Postcodegebied8389
WijkenWolvega
Plaatsen in de buurtverzekering-Westland, inboedelverzekering-Westerwolde, polis-Westervoort, verzekeringspakket-Westerveld, West Maas en Waal en verzekeraar-Werkendam
inboedelverzekering-weststellingwerf

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Weststellingwerf juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in jouw verblijf. Van computers t/m autoped: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Zodra een item permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Centraal Beheer t/m Generali: heel veel verschillende opties. Tarieven lopen op van €7 tot aan €12,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van zaken als het type polis, de dekkingsgraad, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Unigarant dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (8389), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Weststellingwerf)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van de vergelijker signaleer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Reaal Inboedelverzekering Allrisk of wellicht Generali Inboedelverzekering. Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Daardoor zie je alleen nog maatschappijen die passen bij jouw wensenpakket. Hierna selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8389? Bekijk nu met onze tool verzekeringsmaatschappijen en selecteer de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Weststellingwerf

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Generali Woonpakket
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen goedkoop verzekeren? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €12,50 bij Huis In Eén Verzekeringen, Reaal of Bovag. Middels enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Weststellingwerf.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Adviseur: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Weststellingwerf vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: je gooit wijn over de bank van de buurvrouw en ook: je stoot iemands telefoon van tafel. Het pluspunt van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn waardevolle items op weg met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een smartphone en een gehoorapparaat.

‘Afspraken worden nagekomen, bedankt!

F. Post, Weststellingwerf (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente