Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nijetrijne

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw woning in Nijetrijne (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als waterschade of brand. Bij bedrijven als ASR Verzekeringen, HEMA of Interpolis. Denk aan schade aan diepvriezer of een defecte TV. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Nijetrijne detecteer je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld ASR Verzekeringen pakket en HEMA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Netnummer0561 (+31561)
Inwoners Nijetrijne25520
Postcodes8431
BuurtschappenWolvega
Naburige plaatsenverzekering-oosterwolde, inboedelverzekering-fochteloo, polis-ravenswoud, verzekering-nijeberkoop, verzekeringspakket-appelscha en langedijke
inboedelverzekering-nijetrijne

Inboedelverzekeringen vergelijken in Nijetrijne januari 2021

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in jouw verblijf. Van tafelbestek tot aan kampeeruitrusting: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Kort gezegd: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Wanneer een artikel aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van REAAL Verzekeringen t/m HEMA: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €4 en ongeveer €12,75. Het bedrag kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld het type polis, de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, het gekozen eigen risico, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Zelf januari 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (8431), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Nijetrijne)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Geholpen door de polisvergelijker vind je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. FBTO Woonhuisverzekering of wat te denken van Lancyr Inboedelverzekering. Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met jouw wensenpakket. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 8431, 8481? Bekijk zelf met onze tool alle maatschappijen en selecteer de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Nijetrijne

 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen goedkoop verzekeren? De maandprijs is al snel zo’n €12,75 bij Verzekeruzelf.nl, Nationale Nederlanden of DAK. Met behulp van de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Nijetrijne.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Advies: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook een gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Nijetrijne staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit bier over het tapijt van een vriend maar tevens: je stoot iemands vaas van tafel. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn kostbaarheden on the go en buiten in goede handen. Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een smartphone + gitaar.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

Y. Bos, Nijetrijne (januari 2021)