Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Steggerda

Op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Steggerda (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als storm, blikseminslag, wateroverlast, brand. Bij bedrijven als Centraal Beheer, Unigarant of London Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. verzamelingen of denk aan een stukke TV. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Steggerda bekijk je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. ASR Verzekeringen pakket en ook Interpolis pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
(Regio) nummer0561 (+31561)
Bewoners Steggerda25520
Postcodes8395
BuurtschappenWolvega
Naburige plaatsenverzekering-de-hoeve, inboedelverzekering-vinkega, polis-boijl, verzekering-doldersum, verzekeringspakket-noordwolde en zandhuizen
inboedelverzekering-steggerda

Inboedelverzekeringen vergelijken in Steggerda januari 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in jouw verblijf. Van kookboeken tot sofa: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een product aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van SNS tot en met Independer: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand variëren van €8 en €12. De maandelijkse premie komt tot stand door o.a. het type polis, de dekkingsgraad, postcodegebied, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Ditzo januari 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (8395), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Steggerda)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is weer anders. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Dat kan zijn Reaal GGP (adviseur) of wellicht nowGo Opstalverzekering Comfort. Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Daardoor kan je een keuze maken uit verzekeraars die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. In de volgende stap selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 8395? Bekijk nu aan de hand van onze module alle verzekeraars en zoek de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Steggerda

 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel goedkoop verzekeren? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €9,25 bij SNS, London Verzekeringen of ASR Verzekeringen. Door middel van de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Steggerda.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Belangrijk: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. Vaak kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Steggerda biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Om je een idee te geven: je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw of: je morst een glas drinken over de bank van iemand. De waarde van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn bezittingen op pad en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer & sieraden.

‘Aansprakelijkheid en inboedel in één polis, super!

Dhr. Huisman, Steggerda (januari 2021)