Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Langelille

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Langelille (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. brand, inbraak, bliksem, water. Bijvoorbeeld bij Turien en Co, Verzekeruzelf.nl of Reaal. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan dekens/dekbed of een defecte computer. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Langelille bekijk je via onze vergelijk module. Denk aan Allianz pakket en ING pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
(Regio) nummer0561 (+31561)
Inwoners Langelille25520
Postcodegebied8484
BuurtenWolvega
Plaatsen in de buurtverzekering-spanga, inboedelverzekering-oldetrijne, polis-sonnega, verzekering-wolvega, verzekeringspakket-oldeholtwolde en ter-idzard
inboedelverzekering-langelille

Inboedelverzekeringen vergelijken in Langelille december 2021

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in de woning. Van tafelbestek tot aan centrifuge: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Stelregel: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer iets permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Univé tot aan Delta Lloyd: er is nogal wat keuze. Premies schommelen tussen €7,25 tot aan €15,75. Het tarief berekenen ze aan de hand van factoren als type dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, het gekozen eigen risico, het soort woning, grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Polis Direct afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (8484), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Langelille)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is namelijk uniek. Via de vergelijker achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid) of wellicht nowGo Inboedelverzekering Bewust. Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Aan de hand hiervan kan je een keuze maken uit verzekeraars die in lijn zijn met de aanvraag die je doet. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8484? Bekijk nu online alle maatschappijen en zoek de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Langelille

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • ZLM Opstalverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €8,25 bij De Goudse, REAAL Verzekeringen of Centraal Beheer. Via een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Langelille.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met een autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Langelille staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: een iphone laten vallen en bijvoorbeeld: je stoot iemands kunstwerk van tafel. Het voordeel van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn eigendommen onderweg met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera of een verrekijker.

‘Voor een paar euro extra een veel completere verzekering

C. Koster, Langelille (december 2021)