Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oosterstreek

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Oosterstreek (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Aan de hand van een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade veroorzaakt door bijv. storm, brand, inbraak, water. Bij bedrijven als BLG wonen, ZLM of Nederlanden van Nu. Denk aan schade aan verzamelingen en/of gebroken servies. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Oosterstreek sluit je af met behulp van onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Reaal pakket en/of Delta Lloyd pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
(Regio) nummer0561 (+31561)
Aantal inwoners Oosterstreek25520
Postcodegebied8388
WijkenWolvega
Plaatsen in de buurtverzekering-boschoord, inboedelverzekering-doldersum, polis-wilhelminaoord, verzekering-kalenberg, verzekeringspakket-nijensleek en frederiksoord
inboedelverzekering-oosterstreek

Inboedelverzekeringen vergelijken in Oosterstreek januari 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in huis. Van cd-speler tot en met cv-ketel: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een product vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Univé tot aan ING: de keuze is enorm. Tarieven schommelen tussen €6 tot wel €16,25. De premie komt tot stand door bijvoorbeeld het type polis, verzekerd bedrag, woonplaats, hoogte eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Bovag januari 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (8388), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Oosterstreek)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is namelijk uniek. Via de bovenstaande vergelijker achterhaal je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Delta Lloyd Combinatieverzekering of Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk). Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Middels de tool beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw behoeftes. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8388? Bekijk zelf via internet alle maatschappijen en selecteer de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Oosterstreek

 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €13,50 bij Delta Lloyd, REAAL Verzekeringen of Aon Direct. Aan de hand van enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Oosterstreek.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Goed om te weten: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Oosterstreek dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst een kop koffie over een meubel van een vriend en bijvoorbeeld: je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn waardevolle items op weg met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een smartphone en een kinderwagen.

‘Ruime keuze uit polissen, prima vergelijker

S. van den Broek, Oosterstreek (januari 2021)