Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Vinkega

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Vinkega (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. storm, brand, bliksem, vandalisme. Bijvoorbeeld bij Allsecur, Univé of Klaverblad. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. pannen/schalen of bijvoorbeeld beschadigingen aan het interieur. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Vinkega achterhaal je met behulp van onze adviestool. Denk aan polissen van Univé pakket en/of InShared pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Regionummer0561 (+31561)
Bewoners Vinkega25520
Postcodegebied8393
BuurtschappenWolvega
Naburige plaatsenverzekering-boijl, inboedelverzekering-noordwolde, polis-zandhuizen, verzekering-nijensleek, verzekeringspakket-oosterstreek en boschoord
inboedelverzekering-vinkega

Inboedelverzekeringen vergelijken in Vinkega januari 2021

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in huis. Van aardewerk tot stofzuiger: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een product aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van ABN AMRO tot Independer: er is nogal wat keuze. Premies lopen op van €5,25 tot ruim €11,25. Het bedrag kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, postcode, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over De Goudse januari 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (8393), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Vinkega)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is namelijk uniek. Dankzij de bovenstaande vergelijker signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Unigarant Woonpakket Plus of wellicht Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk). Onze tip: Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Zodoende beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw wensenpakket. Daarna selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8393? Check nu online alle maatschappijen en check de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Vinkega

 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €10,50 bij Europeesche, nowGo of Avéro Achmea. Dankzij de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Vinkega.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Goed om te weten: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Vinkega biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je stoot iemands iphone van tafel maar tevens: u laat iets waardevols vallen. De waarde van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn bezittingen op weg en buiten huis verzekerd. We spreken hier van spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een spiegelreflexcamera & gitaar.

‘Mijn huis goed verzekerd

R. van der Linden, Vinkega (januari 2021)