Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nijeholtpade

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Nijeholtpade (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Via deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als blikseminslag, diefstal, vandalisme, wateroverlast. Bij bedrijven als Allianz, Europeesche of Klaverblad. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan terreinafscheiding of bijvoorbeeld een kapotte computer. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Nijeholtpade ontdek je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van REAAL Verzekeringen pakket en ING pakket. Vul alle velden in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Netnummer0561 (+31561)
Aantal inwoners Nijeholtpade25520
Postcodegebieden8475
BuurtenWolvega
Plaatsen in de omgevingverzekering-oldeholtpade, inboedelverzekering-wolvega, polis-nieuwebrug, verzekering-sintjohannesga, verzekeringspakket-haskerdijken en vegelinsoord
inboedelverzekering-nijeholtpade

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Nijeholtpade januari 2021

Met een inboedelverzekering dek je alle goederen in je appartement. Van glas- en aardewerk t/m strijkbout: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een product vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van REAAL Verzekeringen tot HEMA: de keuze is enorm. Premies schommelen tussen €5 en ongeveer €13,25. De premie wordt berekend op basis van factoren als het type polis, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Lancyr afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (8475), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Nijeholtpade)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Met behulp van onze tool detecteer je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, en bij jouw budget. Denk aan Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk) of misschien Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Daardoor vind je verzekeringsbedrijven die matchen met jouw wensenpakket. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 8475? Vergelijk nu op deze site alle aanbieders en vindt de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Nijeholtpade

 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €12,25 bij EAG Assuradeuren, REAAL Verzekeringen of BLG wonen. Aan de hand van een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Nijeholtpade.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Nijeholtpade biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Om je een idee te geven: jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders en ook: jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren. De waarde van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn eigendommen on the go en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een tablet en kleding.

‘Super service, binnen een paar minuten overgestapt!

Fam. van den Berg, Nijeholtpade (januari 2021)