Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oldelamer

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Oldelamer (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als brand, vandalisme, inbraak, water. Bij bedrijven als Turien en Co, De Goudse of ING. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan boeken of bijvoorbeeld schade aan keukenapparatuur. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Oldelamer detecteer je aan de hand van de vergelijkingstool. Denk aan polissen van Allianz pakket en ook Klaverblad pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Regionummer0561 (+31561)
Bewoners Oldelamer25520
Postcodegebied8486
BuurtenWolvega
Plaatsen in de omgevingverzekering-munnekeburen, inboedelverzekering-langelille, polis-spanga, verzekering-nijeholtpade, verzekeringspakket-oldetrijne en sonnega
inboedelverzekering-oldelamer

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Oldelamer januari 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in jouw verblijf. Van wandversiering t/m dassen: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Concreet: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer een ding vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Lancyr tot ook Generali: de keuze is enorm. De maandelijkse premies variëren van €6,25 tot ruim €15,75. Het bedrag komt tot stand door zaken als het type polis, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: REAAL Verzekeringen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (8486), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Oldelamer)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van onze tool signaleer je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Allianz Woonhuisverzekering (AR) of juist ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid). Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan beperk je je tot verzekeraars die rijmen met jouw zoekopdracht. Vervolgens kan je filteren op zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 8486? Check nu met onze tool alle aanbieders en selecteer de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Oldelamer

 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Generali Inboedelverzekering
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief bedraagt soms wel €12,00 bij De Goudse, REAAL Verzekeringen of Centraal Beheer. Dankzij de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Oldelamer.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Oldelamer vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw en bijvoorbeeld: de hond maakt krassen op de auto van iemand anders. De waarde van allrisk is een ruime dekking. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn bezittingen on the go en buiten in goede handen. We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat of een gehoorapparaat.

‘Perfecte service en online declaren

X. van Loon, Oldelamer (januari 2021)