Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oldetrijne

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Oldetrijne (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. water, vandalisme, inbraak, bliksem. Bij bedrijven als Allianz, Ditzo of REAAL Verzekeringen. Denk aan schade aan tosti-ijzer of schade aan keukenapparatuur. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Oldetrijne detecteer je via onze vergelijk module. Denk aan De Goudse pakket en ook FBTO pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Regionummer0561 (+31561)
Aantal inwoners Oldetrijne25520
Postcodegebied8479
WijkenWolvega
Plaatsen in de omgevingverzekering-sonnega, inboedelverzekering-oldeholtwolde, polis-ter-idzard, verzekering-haskerdijken, verzekeringspakket-nijeholtpade en oldeholtpade
inboedelverzekering-oldetrijne

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Oldetrijne januari 2021

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in huis. Van koelkast t/m iPad: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat een ding aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Reaal tot aan Europeesche: heel veel verschillende opties. Premies variëren van €7,75 tot wel €16,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door bijvoorbeeld het soort dekking, de dekkingsgraad, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, woonobject, samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over nowGo afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (8479), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Oldetrijne)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is weer anders. Aan de hand van onze tool ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid) of wellicht nowGo Opstalverzekering Bewust. Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Zodoende vind je verzekeringsmaatschappijen die matchen met je eigen uniek vraag. Daarna selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 8479? Bekijk zelf aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en vindt de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Oldetrijne

 • ZLM Inboedel
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Lancyr Woonverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €9,00 bij Verzekeruzelf.nl, Interpolis of Aon Direct. Dankzij een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Oldetrijne.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Belangrijk: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en overzichtelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Oldetrijne biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: jouw kind fietst tegen een auto aan en ook: je morst een glas cola over het tapijt van de buurman. De waarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn bezittingen on the go met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een e-reader en gitaar.

‘Nooit meer zorgen over de polis

R. Smeets, Oldetrijne (januari 2021)