Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Boijl

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Boijl (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. brand, inbraak, water, bliksem. Bij partijen als Aon Direct, EAG Assuradeuren of Independer. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan computer of bijvoorbeeld een gestolen computer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Boijl sluit je af door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Allianz pakket en/of Generali pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
(Regio) nummer0561 (+31561)
Inwoners Boijl25520
Postcodegebieden8392
WijkenWolvega
Naburige plaatsenverzekering-noordwolde, inboedelverzekering-zandhuizen, polis-oosterstreek, verzekering-frederiksoord, verzekeringspakket-boschoord en doldersum
inboedelverzekering-boijl

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Boijl januari 2021

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle goederen in een woongelegenheid. Van horloges t/m hobby-artikelen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Avéro Achmea tot ING: er valt veel te kiezen. Premies fluctueren tussen de €5,75 tot aan €13. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, regio, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: DAK januari 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (8392), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Boijl)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat verschillend. Dankzij onze tool check je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. Reaal GGP (adviseur) of wat te denken van De Goudse Opstalverzekering. Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier vind je verzekeraars die passen bij jouw voorwaarden. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 8392? Vergelijk direct aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en selecteer de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Boijl

 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • SNS Inboedel en opstal
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • ANWB Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Opstal Basis
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €7,00 bij Generali, REAAL Verzekeringen of ASR Verzekeringen. Door middel van de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Boijl.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Belangrijk: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. Doorgaans heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Boijl staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: je morst bier over de bank van de buurman en bijvoorbeeld: je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid. Het pluspunt van een all risk-polis is zeer complete modules. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden op pad met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een smartphone of een rollator.

‘Aansprakelijkheid en inboedel in één polis, super!

T. Groen, Boijl (januari 2021)