Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Spanga

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Spanga (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. inbraak, bliksem, vandalisme, water. Bijvoorbeeld bij Bruns ten Brink, HEMA of REAAL Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan spelcomputer + spellen en/of schade aan de keuken. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Spanga bekijk je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld Univé pakket en/of Ditzo pakket. Vul alle velden in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Netnummer0561 (+31561)
Aantal inwoners Spanga25520
Postcodegebied8482
WijkenWolvega
Plaatsen in de regioverzekering-oldetrijne, inboedelverzekering-sonnega, polis-oldeholtwolde, verzekering-nieuwebrug, verzekeringspakket-ter-idzard en nijeholtpade
inboedelverzekering-spanga

Inboedelverzekeringen vergelijken in Spanga december 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in huis. Van kachelsverwarmingsapparatuur t/m iPad: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Het zit zo: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat iets permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Univé t/m Interpolis: de keuze is enorm. Premies fluctueren tussen de €7,5 tot aan €14,25. Het bedrag wordt bepaald door factoren als het type polis, de dekkingsgraad, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, woonobject, aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: OHRA afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (8482), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Spanga)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is weer anders. Met behulp van onze tool check je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Denk aan Generali Inboedelverzekering of misschien ANWB Woonpakket Plus. Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Op basis daarvan vergelijk je maatschappijen die overeenkomen met de aanvraag die je doet. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 8482? Vergelijk nu op deze site alle maatschappijen en zoek de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Spanga

 • SNS Inboedelverzekering
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • ZLM Gezinspakket
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs is al snel zo’n €11,25 bij De Goudse, InShared of Allsecur. Middels een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Spanga.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Goed om te weten: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms is dit alles te combineren met een reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Spanga biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: een telefoon laten vallen en: jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders. De meerwaarde van een all-risk pakket is een ruime dekking. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn eigendommen in de tuin en buiten huis verzekerd. We spreken hier van spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een fotocamera + een rollator.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

V. Bosch, Spanga (december 2021)