Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Slijkenburg

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Slijkenburg (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als storm, water, vandalisme, brand. Bij ondernemingen als Allianz, Ditzo of OHRA. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan speelgoed of schade aan apparatuur. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Slijkenburg bekijk je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Aegon pakket maar ook Ditzo pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Netnummer0527 (+31527)
Bewoners Slijkenburg25520
Postcodes8489
WijkenWolvega
Plaatsen in de buurtverzekering-nijeholtwolde, inboedelverzekering-nijelamer, polis-oldelamer, verzekering-sonnega, verzekeringspakket-munnekeburen en langelille
inboedelverzekering-slijkenburg

Inboedelverzekeringen vergelijken in Slijkenburg januari 2021

Via een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van vloerbedekking t/m iPhone: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een product permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Allsecur tot ook OHRA: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies lopen op van €4,25 en ongeveer €15. Het tarief komt tot stand door zaken als hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, waar je woont, eigen risico, soort huis, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Unigarant afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (8489), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Slijkenburg)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is namelijk uniek. Aan de hand van de vergelijker vind je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. De Goudse Privé Pakket Online of misschien Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk. Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die matchen met jouw eisen. In de volgende stap selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 8489? Vergelijk nu online alle aanbieders en kies de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Slijkenburg

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €10,75 bij Univé, Interpolis of Turien en Co. Aan de hand van deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Slijkenburg.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Meestal heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Slijkenburg biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw en bijvoorbeeld: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn eigendommen op weg met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera + sportuitrusting.

‘Alles losse verzekering samengevoegd in 1 pakket

Familie. Meyer, Slijkenburg (januari 2021)