Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oldeholtpade

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Oldeholtpade (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als brand, water, bliksem, storm. Bij ondernemingen als ASR Verzekeringen, Delta Lloyd of REAAL Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan droger of bijvoorbeeld een defecte televisie. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Oldeholtpade sluit je af dankzij onze vergelijk module. Aanbieder zijn o.a. REAAL Verzekeringen pakket en Klaverblad pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
(Net) nummer0561 (+31561)
Inwoners Oldeholtpade25520
Postcodegebieden8474
BuurtschappenWolvega
Plaatsen in de buurtverzekering-wolvega, inboedelverzekering-nieuwebrug, polis-haskerdijken, verzekering-rotsterhaule, verzekeringspakket-vegelinsoord en nijehaske
inboedelverzekering-oldeholtpade

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Oldeholtpade december 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle spullen in jouw verblijf. Van levensmiddelen t/m jacks: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer een ding vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Verzekeruzelf.nl tot aan Klaverblad: er is nogal wat keuze. Premies lopen op van €6,25 tot ruim €15,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in o.a. type dekking, de financiële waarde van alle spullen, regio, je eigen bijdrage per schade, soort huis, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Klaverblad afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (8474), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Oldeholtpade)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat verschillend. Via de polisvergelijker detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. Turien & Co Inboedelverzekering Primair of wellicht Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk). Onze tip: Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan zie je alleen nog maatschappijen die in lijn zijn met jouw wensen. Hierna selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 8474? Vergelijk nu op deze site verzekeringsmaatschappijen en check de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Oldeholtpade

 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Lancyr Woonverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €13,25 bij Zelf, London Verzekeringen of Allsecur. Geholpen door de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Oldeholtpade.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook een brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Oldeholtpade biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand en bijvoorbeeld: je morst frisdrank over de bank van de buurman. De waarde van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn waardevolle items on the go en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een laptop en een rollator.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

O. van Doorn, Oldeholtpade (december 2021)