Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Lienden

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Lienden (gemeente Buren, Gelderland)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. water, bliksem, vandalisme, inbraak. Bij ondernemingen als ANWB, Generali of Reaal. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan koffiemolen of denk aan een defecte TV. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Lienden detecteer je via onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Unigarant pakket en/of Independer pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBuren
Regionummer0344 (+31344)
Inwoners Lienden26202
Postcodes4033
WijkenBuren
Plaatsen nabijverzekering-ommeren, inboedelverzekering-ingen, polis-eck-en-wiel, verzekering-kapel-avezaath, verzekeringspakket-rijswijk en maurik
inboedelverzekering-lienden

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Lienden november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in je appartement. Van computers tot aan lingerie: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een artikel aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van SNS t/m Ditzo: heel veel verschillende opties. Tarieven variëren van €9,75 en ongeveer €10,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door onder andere het type polis, verzekerd bedrag, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Aegon november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (4033), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Lienden)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat weer anders. Met behulp van onze tool check je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Denk aan Aegon Opstal Allrisk of juist Aegon Inboedel Basis. Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Daardoor kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die rijmen met de aanvraag die je doet. Vervolgens kan je filteren op zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 4033? Vergelijk nu online alle maatschappijen en vindt de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Lienden

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Generali Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • HEMA Opstalverzekering
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €8,50 bij FBTO, Nationale Nederlanden of ANWB. Door middel van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Lienden.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Tip: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Lienden vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders en bijvoorbeeld: jouw hond bijt een familielid. Het gemak van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Buren, Beusichem, Zoelen, Lienden, Ingen, Maurik, Ravenswaaij.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn spullen op pad en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur of jouw golfspullen.

‘Mijn inboedel goed verzekerd, dat is belangrijk

L. de Bruijn, Lienden (november 2023)