Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Geervliet

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw huis in Geervliet (gemeente Nissewaard, Zuid-Holland)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen bijvoorbeeld bliksem, water, inbraak, vandalisme. Onder andere bij DAK, Generali of Nederlanden van Nu. Je kunt dan denken aan schade aan vloerbedekking of denk aan een stukke televisie. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Geervliet detecteer je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van Allianz pakket of ING pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNissewaard
(Net) nummer0181 (+31181)
Aantal inwoners Geervliet85293
Postcodegebieden3211
BuurtschappenCentrum
Plaatsen nabijverzekering-hekelingen, inboedelverzekering-spijkenisse, polis-maasvlakte-rotterdam, verzekering-hoogvliet-rotterdam, verzekeringspakket-europoort-rotterdam en botlek-rotterdam
inboedelverzekering-geervliet

Inboedelverzekeringen vergelijken in Geervliet februari 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in de woning. Van frituurpan tot ook linnen- en beddengoed: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Reaal tot ook ING: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies fluctueren tussen de €4 en ongeveer €10,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van o.a. het type polis, de dekkingsgraad, waar je woont, eigen risico, type woning, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Allianz pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (3211), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Geervliet)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is weer anders. Dankzij de polisvergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld ZLM Opstalverzekering of juist nowGo Woonverzekering Comfort. Onze tip: Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Op die manier beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw voorwaarden. Hierna kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3211? Vergelijk direct op deze site verzekeringsbedrijven en check de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Geervliet

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • ANWB Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €9,25 bij Unigarant, Nederlanden van Nu of Avéro Achmea. Middels enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Geervliet.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met een rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Geervliet vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit bier over de bank van de buurman en: je stoot iemands notebook van tafel. De waarde van een all-risk pakket is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Centrum, Schiekamp, Hoogwerf, Vierambachten, De Hoek, Gildenwijk, Groenewoud, Sterrenkwartier, Schenkel, De Elementen, Vogelenzang, De Akkers, Vriesland, Aterland, Maaswijk, Halfweg, Buitengebied, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven, Oudenhoorn, Hekelingen.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items on the go met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een mobiele telefoon & kleding.

‘Mijn inboedel goed verzekerd, dat is belangrijk

P. van Vliet, Geervliet (februari 2023)