Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Scherpenzeel

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Scherpenzeel (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Via deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld water, inbraak, storm, brand. Bij bedrijven als Bovag, Zelf of Reaal. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan planten(bakken) of bijvoorbeeld een kapotte computer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Scherpenzeel bekijk je via onze adviestool. Denk aan polissen van Reaal pakket en/of Delta Lloyd pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Regionummer0561 (+31561)
Aantal inwoners Scherpenzeel25520
Postcodes3925
WijkenWolvega
Plaatsen in de regioverzekering-elst, inboedelverzekering-elst, polis-uddel, verzekering-stoutenburg, verzekeringspakket-hoevelaken en nijkerkerveen
inboedelverzekering-scherpenzeel

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Scherpenzeel december 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in een woongelegenheid. Van meubilair tot aan tassen: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een ding vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van SNS tot en met ING: er is nogal wat keuze. De kosten variëren van €8,75 en ongeveer €13,25. De premie komt tot stand door o.a. het type polis, de dekkingsgraad, postcode, eigen risico, type woning, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Generali inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (3925), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Scherpenzeel)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is namelijk uniek. Dankzij onze tool ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Allianz Woonhuisverzekering (EUG) of juist Turien & Co Woonhuisverzekering Premium. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Middels de tool kan je een keuze maken uit verzekeraars die matchen met de aanvraag die je doet. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 3925, 8483? Check nu op deze site alle verzekeraars en selecteer de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Scherpenzeel

 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €7,50 bij Huis In Eén Verzekeringen, ING of Bruns ten Brink. Aan de hand van de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Scherpenzeel.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Scherpenzeel vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw en: je gooit wijn over de bank van de buurvrouw. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn eigendommen onderweg met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon & sieraden.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

O. Evers, Scherpenzeel (december 2021)