Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Noordwolde

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Noordwolde (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. storm, diefstal, blikseminslag, vandalisme. Bijvoorbeeld bij Turien en Co, Delta Lloyd of Reaal. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. tuinmeubelen en/of een stukke televisie. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Noordwolde ontdek je dankzij de vergelijkingstool. Denk aan Centraal Beheer pakket en ook Delta Lloyd pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
(Regio) nummer0561 (+31561)
Inwoners Noordwolde25520
Postcodes8390
BuurtenWolvega
Plaatsen in de regioverzekering-zandhuizen, inboedelverzekering-oosterstreek, polis-boschoord, verzekering-vledder, verzekeringspakket-doldersum en wilhelminaoord
inboedelverzekering-noordwolde

Inboedelverzekeringen vergelijken in Noordwolde december 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in de woning. Van mixer tot en met dressoir: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Samenvattend: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer iets vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van SNS t/m OHRA: heel veel verschillende opties. Tarieven lopen op van €9 tot aan €11,5. Het bedrag berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld het soort dekking, verzekerd bedrag, postcode, hoogte eigen risico, type woning, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Centraal Beheer december 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (8390), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Noordwolde)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is namelijk uniek. Aan de hand van de tool hierboven signaleer je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, en bij jouw budget. Denk aan Unigarant Inboedelverzekering of Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Hierdoor vind je verzekeringsbedrijven die rijmen met jouw zoekopdracht. In de volgende stap selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 8390, 8391? Bekijk nu op deze site alle verzekeraars en check de beste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Noordwolde

 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allsecur Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €9,50 bij Generali, London Verzekeringen of Allsecur. Dankzij een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Noordwolde.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor een ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Noordwolde vergoedt vrijwel alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw en bijvoorbeeld: jouw kind fietst tegen een auto aan. De waarde van een all-risk pakket is een ruime dekking. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn spullen on the go en buiten in goede handen. Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een tablet + jouw golfspullen.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

C. Verbeek, Noordwolde (december 2021)