Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Werkendam

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Werkendam (gemeente Werkendam, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. brand, vandalisme, blikseminslag, wateroverlast. Bij bedrijven als Bruns ten Brink, Unigarant of Klaverblad. Denk aan schade aan magnetron en/of een defecte wasmachine. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Werkendam ontdek je via de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als REAAL Verzekeringen pakket en Independer pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWerkendam
(Regio) nummer0183 (+31183)
Aantal inwoners Werkendam26527
Postcodegebieden4250
BuurtenWerkendam
Plaatsen in de buurtverzekering-Weesp, inboedelverzekering-Weert, polis-Waterland, verzekeringspakket-Wassenaar, Wageningen en verzekeraar-Waddinxveen
inboedelverzekering-werkendam

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Werkendam juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in huis. Van meubilair tot lingerie: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Concreet: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een item vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Verzekeruzelf.nl tot aan NowGo: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies fluctueren tussen de €10 tot ruim €14,25. Het bedrag komt tot stand door bijvoorbeeld type dekking, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, woonobject, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Polis Direct juni 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (4250), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Werkendam)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat verschillend. Aan de hand van de polisvergelijker vind je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk) of misschien Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk. Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan kan je een keuze maken uit maatschappijen die passen bij jouw wensenpakket. Daarna kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 4250, 4251? Vergelijk direct online verzekeringsbedrijven en check de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Werkendam

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • SNS Inboedel en opstal
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief is al snel zo’n €10,25 bij EAG Assuradeuren, nowGo of ASR Verzekeringen. Aan de hand van de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Werkendam.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Populair: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Werkendam vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: een notebook laten vallen maar tevens: je morst frisdrank over het tapijt van iemand. Het pluspunt van een all-risk pakket is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Werkendam, Sleeuwijk, Nieuwendijk, Hank, Dussen.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn eigendommen on the go en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een tablet en gitaar.

‘Ongelooflijk hoe makkelijk dat online gaat

Q. de Bruin, Werkendam (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente