Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Westerwolde

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw huis in Westerwolde (gemeente Westerwolde, Groningen)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als water, inbraak, vandalisme, storm. Onder andere bij ABN AMRO, Generali of Lancyr. Je kunt dan denken aan schade aan terreinafscheiding of denk aan schade aan meubels. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Westerwolde detecteer je aan de hand van de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. ASR Verzekeringen pakket of Delta Lloyd pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteWesterwolde
(Net) nummer0597 (+31597)
Inwoners Westerwolde8971
Postcodegebied9698
WijkenBellingwolde
Plaatsen nabijverzekering-Westervoort, inboedelverzekering-Westerveld, polis-West Maas en Waal, verzekeringspakket-Werkendam, Weesp en verzekeraar-Weert
inboedelverzekering-westerwolde

Inboedelverzekeringen vergelijken in Westerwolde november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van tafelkleden tot aan koffers: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een ding permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Aegon tot en met FBTO: de keuze is enorm. De prijzen per maand schommelen tussen €6,75 tot ruim €10,5. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: ING polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (9698), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Westerwolde)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Via onze tool signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn De Nederlanden van Nu Woonverzekering of wellicht Reaal Opstal (adviseur). Onze tip: Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Middels de tool vind je maatschappijen die rijmen met jouw zoekopdracht. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 9698? Vergelijk direct via internet alle aanbieders en kies de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Westerwolde

 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €10,75 bij HEMA, London Verzekeringen of ANWB. Met behulp van deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Westerwolde.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en overzichtelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook een reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Westerwolde staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders en bijvoorbeeld: jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn spullen op pad en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een mobiele telefoon + een rollator.

‘Snel een betrouwbare verzekering gevonden

F. Postma, Westerwolde (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente