Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Munnekeburen

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Munnekeburen (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld brand, vandalisme, storm, inbraak. Bij ondernemingen als Avéro Achmea, Verzekeruzelf.nl of Polis Direct. Je kunt dan denken aan schade aan verzamelingen of wat te denken van schade aan keukenapparatuur. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Munnekeburen sluit je af via onze vergelijk module. Denk aan polissen van Aegon pakket en Klaverblad pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
(Net) nummer0561 (+31561)
Bewoners Munnekeburen25520
Postcodegebied8485
WijkenWolvega
Plaatsen in de regioverzekering-langelille, inboedelverzekering-spanga, polis-oldetrijne, verzekering-oldeholtpade, verzekeringspakket-sonnega en oldeholtwolde
inboedelverzekering-munnekeburen

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Munnekeburen januari 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van kleden tot schrijfmachine: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Concreet: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Centraal Beheer tot en met Interpolis: de keuze is enorm. De kosten schommelen tussen €8,5 tot aan €12,25. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld type dekking, de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, het gekozen eigen risico, het soort woning, grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Reaal afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (8485), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Munnekeburen)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elke case is opzichzelfstaand. Dankzij de vergelijker achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Denk aan Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk) of wat te denken van De Nederlanden van Nu Woonverzekering. Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Op basis daarvan beperk je je tot verzekeringsbedrijven die matchen met jouw voorwaarden. Hierna selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 8485? Bekijk zelf op deze site verzekeringsbedrijven en zoek de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Munnekeburen

 • FBTO Woonpakket
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Aegon Inboedel Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie is al snel zo’n €13,75 bij Unigarant, Reaal of ABN AMRO. Met behulp van deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Munnekeburen.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met een rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Doorgaans moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Munnekeburen vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw of: je gooit frisdrank over de bank van iemand. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

Deze inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn kostbaarheden onderweg en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon en jouw golfspullen.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

U. van der Velde, Munnekeburen (januari 2021)