Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Sonnega

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Sonnega (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. water, inbraak, storm, brand. Bij partijen als Avéro Achmea, ZLM of OHRA. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan medische apparatuur of wat te denken van schade aan kleding. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Sonnega sluit je af via de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als De Goudse pakket en ook Ditzo pakket. Vul alle velden in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Regionummer0561 (+31561)
Bewoners Sonnega25520
Postcodegebieden8478
BuurtschappenWolvega
Plaatsen nabijverzekering-oldeholtwolde, inboedelverzekering-ter-idzard, polis-nijeholtpade, verzekering-vegelinsoord, verzekeringspakket-oldeholtpade en wolvega
inboedelverzekering-sonnega

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Sonnega december 2021

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in de woning. Van dranken tot sofa: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Concreet: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van ABN AMRO tot en met Europeesche: er is nogal wat keuze. De kosten schommelen tussen €4,5 en €11,25. De maandelijkse premie wordt bepaald door factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, regio, het gekozen eigen risico, soort huis, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Nederlanden van Nu afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (8478), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Sonnega)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de tool hierboven vind je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Denk aan InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid) of wellicht nowGo Opstalverzekering Bewust. Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Hierdoor vind je verzekeringsbedrijven die matchen met jouw zoekopdracht. Vervolgens kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 8478? Check nu via internet alle aanbieders en kies de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Sonnega

 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Generali Woonhuisverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief bedraagt soms wel €9,00 bij Ditzo, InShared of ANWB. Door middel van deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Sonnega.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Belangrijk: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Sonnega vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw en bijvoorbeeld: een iphone laten vallen. Het gemak van allrisk is zeer complete modules. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn spullen onderweg met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een mobiele telefoon of viool.

‘Met een goed gevoel in mijn woning

L. de Ruiter, Sonnega (december 2021)