Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nijelamer

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Nijelamer (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. vandalisme, inbraak, storm, bliksem. Bijvoorbeeld bij Allsecur, HEMA of OHRA. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan apparatuur of wat te denken van een beschadigde vloer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Nijelamer achterhaal je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld Allianz pakket of Delta Lloyd pakket. Vul alle velden in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
(Net) nummer0561 (+31561)
Inwoners Nijelamer25520
Postcodes8487
BuurtenWolvega
Plaatsen nabijverzekering-oldelamer, inboedelverzekering-munnekeburen, polis-langelille, verzekering-ter-idzard, verzekeringspakket-spanga en oldetrijne
inboedelverzekering-nijelamer

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Nijelamer januari 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in huis. Van frituurpan tot ook servies: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Als een item vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Univé tot InShared: de keuze is enorm. De kosten schommelen tussen €10 en €15. Het bedrag kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld het soort dekking, verzekerd bedrag, postcode, je eigen bijdrage per schade, soort huis, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: SNS afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (8487), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Nijelamer)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Geholpen door de tool hierboven ontdek je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering of juist Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier beperk je je tot maatschappijen die passen bij jouw wensen. Bij de fase hierna kan je filteren op thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 8487? Bekijk zelf aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en selecteer de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Nijelamer

 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • ZLM Inboedel
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GGP (adviseur)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief ligt gemiddeld op zo’n €10,75 bij Delta Lloyd, Independer of Allsecur. Door middel van de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Nijelamer.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket voor extra voordeel
Belangrijk: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met een reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Meestal heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Nijelamer vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: je gooit rode wijn over de bank van een familielid en ook: je kind schiet een deuk in de auto van de buurman. De waarde van allrisk is een ruime dekking. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden on the go en buiten huis verzekerd. We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een iPad en een verrekijker.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

L. Blom, Nijelamer (januari 2021)