Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering De Blesse

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in De Blesse (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. brand, storm, bliksem, inbraak. Bijvoorbeeld bij Avéro Achmea, Zelf of Lancyr. Je kunt dan denken aan schade aan parket en/of gestolen sieraden. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van De Blesse detecteer je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Allsecur pakket en/of Generali pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Netnummer0561 (+31561)
Inwoners De Blesse25520
Postcodegebieden8397
BuurtenWolvega
Plaatsen in de regioverzekering-peperga, inboedelverzekering-steggerda, polis-de-hoeve, verzekering-oosterstreek, verzekeringspakket-vinkega en boijl
inboedelverzekering-de-blesse

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in De Blesse december 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in de woning. Van vloerbedekking t/m raamventilator: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle spullen die je los in huis hebt staan. Wanneer een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van Allianz tot en met OHRA: de keuze is enorm. Tarieven lopen op van €8,25 tot aan €15. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van zaken als type dekking, waarde inboedel, woonplaats, hoogte eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Europeesche december 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (8397), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in De Blesse)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is verschillend. Dankzij de polisvergelijker check je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn InShared Opstalverzekering of wat te denken van ANWB Inboedelverzekering. Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Middels de tool zie je alleen nog aanbieders die passen bij jouw wensenpakket. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8397? Vergelijk direct met onze tool alle aanbieders en zoek de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in De Blesse

 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • SNS Inboedel en opstal
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Univé Opstalverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €8,00 bij Delta Lloyd, InShared of Bruns ten Brink. Middels een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in De Blesse.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Tip: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met een motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor De Blesse vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend maar tevens: de hond maakt iets kapot. De waarde van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn eigendommen onderweg met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een fotocamera of jouw golfspullen.

‘Goed geholpen bij de overstap

E. Huisman, De Blesse (december 2021)