Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Westland

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Westland (gemeente Westland, Zuid-Holland)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld vandalisme, water, brand, inbraak. Bij partijen als Allsecur, Ditzo of Polis Direct. Je kunt dan denken aan schade aan ionisator en/of schade aan muziekinstrumenten. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Westland sluit je af dankzij onze adviestool. Denk aan Allsecur pakket of HEMA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWestland
(Net) nummer0174 (+31174)
Aantal inwoners Westland104960
Postcodes2290
BuurtschappenNaaldwijk
Naburige plaatsenverzekering-Westerwolde, inboedelverzekering-Westervoort, polis-Westerveld, verzekeringspakket-West Maas en Waal, Werkendam en verzekeraar-Weesp
inboedelverzekering-westland

Inboedelverzekeringen vergelijken in Westland december 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in je appartement. Van kleden tot aan pantalons: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer een ding vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Reaal tot aan De Goudse: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten fluctueren tussen de €7,75 tot wel €13. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van o.a. type dekking, verzekerd bedrag, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: London Verzekeringen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (2290), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Westland)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Met behulp van onze tool check je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. De Nederlanden van Nu Woonverzekering of misschien Allianz Woonhuisverzekering (AR). Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Hierdoor vind je maatschappijen die rijmen met jouw wensen. Hierna selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 2290, 2291, 2292? Bekijk nu aan de hand van onze module alle maatschappijen en vindt de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Westland

 • HEMA Woonverzekering
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Aegon Inboedel Basis
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €12,25 bij Europeesche, Nederlanden van Nu of DAK. Middels deze tips hieronder bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Westland.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Adviseur: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en overzichtelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Westland dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: je stoot iemands ipad van tafel maar tevens: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het voordeel van allrisk is zeer complete modules. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, ‘s-Gravenzande, Monster, Wateringen, De Lier, Kwintsheul, Poeldijk, Ter Heijde.

De inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn kostbaarheden onderweg en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een fotocamera + een kinderwagen.

‘Professioneel, snel en rechtvaardig

Q. Sanders, Westland (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente