Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering De Hoeve

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in De Hoeve (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als inbraak, bliksem, vandalisme, water. Bijvoorbeeld bij ABN AMRO, Verzekeruzelf.nl of Independer. Je kunt dan denken aan schade aan laptop of een defecte televisie. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van De Hoeve ontdek je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld De Goudse pakket en InShared pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Regionummer0561 (+31561)
Aantal inwoners De Hoeve25520
Postcodegebied8394
WijkenWolvega
Naburige plaatsenverzekering-vinkega, inboedelverzekering-boijl, polis-noordwolde, verzekering-wilhelminaoord, verzekeringspakket-zandhuizen en oosterstreek
inboedelverzekering-de-hoeve

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in De Hoeve december 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in de woning. Van tv tot en met schoenen: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een artikel vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Lancyr tot en met Delta Lloyd: de keuze is enorm. De kosten lopen op van €6 en €11,5. De maandelijkse premie wordt bepaald door onder andere type dekking, waarde inboedel, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Delta Lloyd december 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (8394), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in De Hoeve)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de tool hierboven achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of juist Turien & Co Woonpakketverzekering Prima. Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan vergelijk je verzekeraars die passen bij jouw eisen. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 8394? Bekijk nu via internet verzekeringsmaatschappijen en selecteer de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in De Hoeve

 • ANWB Inboedelverzekering
 • FBTO Woonpakket
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Aegon Opstal Allrisk
 • SNS Inboedel en opstal

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €8,50 bij Unigarant, Polis Direct of Allsecur. Door middel van de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in De Hoeve.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Tip: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met een motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor De Hoeve dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders en: je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn kostbaarheden onderweg en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat & drumstel.

‘Handig, die verzekeringspakketten

O. van den Velde, De Hoeve (december 2021)