Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Zandhuizen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Zandhuizen (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als storm, water, inbraak, brand. Bijvoorbeeld bij Aegon, De Goudse of Klaverblad. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan vloerbedekking of bijvoorbeeld schade aan computers. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Zandhuizen detecteer je aan de hand van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Allianz pakket en Klaverblad pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
(Net) nummer0561 (+31561)
Inwoners Zandhuizen25520
Postcodegebieden8389
WijkenWolvega
Plaatsen in de regioverzekering-oosterstreek, inboedelverzekering-boschoord, polis-doldersum, verzekering-paasloo, verzekeringspakket-wilhelminaoord en nijensleek
inboedelverzekering-zandhuizen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Zandhuizen januari 2021

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle artikelen in de woning. Van uurwerken tot tuingereedschap: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een item aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Reaal tot en met Klaverblad: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies liggen gewoonlijk tussen €6,75 tot wel €11. Het bedrag berekenen ze aan de hand van o.a. het type polis, de dekkingsgraad, regio, hoogte eigen risico, het soort woning, type gezin (met kinderen), (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Bruns ten Brink januari 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (8389), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Zandhuizen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Met behulp van onze tool achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk of juist Allianz Woonhuisverzekering (AR). Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan kan je een keuze maken uit maatschappijen die overeenkomen met jouw wensenpakket. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 8389? Vergelijk direct met onze tool verzekeringsmaatschappijen en zoek de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Zandhuizen

 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • SNS Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €10,25 bij Verzekeruzelf.nl, Polis Direct of Aon Direct. Via de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Zandhuizen.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Zandhuizen biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: een erfstuk laten vallen en bijvoorbeeld: je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw. Het gemak van allrisk is een ruime dekking. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn spullen on the go met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer en een verrekijker.

‘Na negatieve ervaringen nu een prettige verzekering

W. van der Ven, Zandhuizen (januari 2021)