Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Westerveld

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Westerveld (gemeente Westerveld, Drenthe)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld blikseminslag, diefstal, vandalisme, wateroverlast. Bijvoorbeeld bij Turien en Co, Generali of nowGo. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. e-reader of wat te denken van een stukke koelkast. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Westerveld sluit je af dankzij onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Allsecur pakket en ook Europeesche pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteWesterveld
Netnummer0521 (+31521)
Inwoners Westerveld18940
Postcodegebieden8437
BuurtenDiever
Plaatsen in de omgevingverzekering-West Maas en Waal, inboedelverzekering-Werkendam, polis-Weesp, verzekeringspakket-Weert, Waterland en verzekeraar-Wassenaar
inboedelverzekering-westerveld

Inboedelverzekeringen vergelijken in Westerveld juli 2024

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle artikelen in de woning. Van zonwering tot aan linnen- en beddengoed: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Concreet: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat een item vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Lancyr tot aan Europeesche: heel veel verschillende opties. Premies lopen op van €4,5 tot ruim €11. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door bijvoorbeeld type dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over De Goudse dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (8437), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Westerveld)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Via onze tool detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, en bij jouw budget. Dat kan zijn Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk) of Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Middels de tool zie je alleen nog verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw wensen. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een goede inboedelverzekering in postcodegebied 8437? Check nu aan de hand van onze module alle maatschappijen en kies de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Westerveld

 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €14,00 bij ZLM, Nederlanden van Nu of DAK. Middels de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Westerveld.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Westerveld vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman of: je morst frisdrank over het tapijt van iemand. De meerwaarde van allrisk is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Diever, Wapse, Zorgvlied, Dwingeloo, Lhee, Eemster, Geeuwenbrug, Dieverbrug, Havelte, Uffelte, Wapserveen, Vledder, Frederiksoord, Nijensleek, Vledderveen, Wilhelminaoord, Doldersum, Boschoord.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn eigendommen op pad en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat + sieraden.

‘Mijn spullen met een gerust hart achterlaten

Mevr. van der Heijden, Westerveld (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente