Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Peperga

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Peperga (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. water, storm, brand, vandalisme. Bij partijen als ASR Verzekeringen, Europeesche of London Verzekeringen. Denk aan schade aan medische apparatuur of wat te denken van een kapotte TV. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Peperga sluit je af met behulp van onze adviestool. Denk aan polissen van REAAL Verzekeringen pakket en ING pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
(Net) nummer0561 (+31561)
Inwoners Peperga25520
Postcodegebied8396
WijkenWolvega
Plaatsen in de buurtverzekering-steggerda, inboedelverzekering-de-hoeve, polis-vinkega, verzekering-boschoord, verzekeringspakket-boijl en noordwolde
inboedelverzekering-peperga

Inboedelverzekeringen vergelijken in Peperga juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in jouw verblijf. Van videorecorder tot tablet: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Samenvattend: alle spullen die je los in huis hebt staan. In het geval dat een ding permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Reaal tot ook Klaverblad: er is nogal wat keuze. Tarieven variëren van €8,25 en ongeveer €16. Het bedrag wordt bepaald door o.a. het soort dekking, waarde inboedel, waar je woont, eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: EAG Assuradeuren juni 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (8396), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Peperga)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Met behulp van onze tool detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, en bij jouw budget. Dat kan zijn Lancyr Woonhuisverzekering of wat te denken van Allianz Woonhuisverzekering (EUG). Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Op die manier kan je een keuze maken uit aanbieders die rijmen met je eigen uniek vraag. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 8396? Bekijk zelf aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en selecteer de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Peperga

 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €10,75 bij Huis In Eén Verzekeringen, InShared of DAK. Middels enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Peperga.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Peperga staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren en ook: je stoot iemands smartphone van tafel. De waarde van een all risk-polis is een ruime dekking. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn eigendommen on the go met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een iPad en viool.

‘Aansprakelijkheid en inboedel in één polis, super!

S. Bosman, Peperga (juni 2024)