Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Blesdijke

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Blesdijke (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. water, brand, vandalisme, storm. Onder andere bij Avéro Achmea, Verzekeruzelf.nl of Reaal. Je kunt dan denken aan schade aan oven of bijvoorbeeld kapotte meubels. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Blesdijke detecteer je via onze adviestool. Denk aan Univé pakket en NowGo pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
(Net) nummer0561 (+31561)
Bewoners Blesdijke25520
Postcodes8398
BuurtschappenWolvega
Plaatsen in de regioverzekering-de-blesse, inboedelverzekering-peperga, polis-steggerda, verzekering-zandhuizen, verzekeringspakket-de-hoeve en vinkega
inboedelverzekering-blesdijke

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Blesdijke december 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle artikelen in huis. Van naai- en breimachine t/m schoonmaakartikelen: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Kort gezegd: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een ding vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Unigarant t/m OHRA: heel veel verschillende opties. De kosten fluctueren tussen de €9,75 tot wel €13,25. Het tarief berekenen ze aan de hand van onder andere het type polis, de financiële waarde van alle spullen, regio, eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: FBTO december 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (8398), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Blesdijke)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is weer anders. Geholpen door onze tool detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn HEMA Woonverzekering of wat te denken van ANWB Inboedelverzekering. Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan vind je verzekeraars die overeenkomen met jouw wensenpakket. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 8398? Bekijk zelf met onze tool alle maatschappijen en vindt de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Blesdijke

 • De Goudse Opstalverzekering
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs is doorgaans ongeveer €12,00 bij Zelf, Klaverblad of ASR Verzekeringen. Dankzij deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Blesdijke.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Belangrijk: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Blesdijke staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je morst een glas cola over een meubel van een familielid en ook: de hond maakt krassen op de auto van de buurman. De meerwaarde van allrisk is zeer complete modules. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn eigendommen onderweg en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan filmapparatuur en jouw golfspullen.

‘Ons nieuwbouwhuis voordelig verzekerd

E. Peters, Blesdijke (december 2021)