Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ter Idzard

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Ter Idzard (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als wateroverlast, storm, diefstal, brand. Onder andere bij Aegon, HEMA of Lancyr. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan stoomkoker of bijvoorbeeld een kapotte laptop. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Ter Idzard ontdek je via onze adviestool. Denk aan polissen van Univé pakket en Nationale Nederlanden pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Netnummer0561 (+31561)
Inwoners Ter Idzard25520
Postcodes8476
BuurtenWolvega
Plaatsen in de regioverzekering-nijeholtpade, inboedelverzekering-oldeholtpade, polis-wolvega, verzekering-oudehaske, verzekeringspakket-nieuwebrug en haskerdijken
inboedelverzekering-ter-idzard

Inboedelverzekeringen vergelijken in Ter Idzard januari 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in huis. Van muziekinstrumenten tot ook pantalons: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Hoe het werkt: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van SNS tot ook ING: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €5,75 en ongeveer €14,25. De premie kent zijn oorsprong in factoren als het type polis, de financiële waarde van alle spullen, postcode, het gekozen eigen risico, het soort woning, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: London Verzekeringen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (8476), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Ter Idzard)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is verschillend. Via de tool hierboven ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Denk aan Allianz Woonhuisverzekering (AR) of wat te denken van Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Op die manier kan je een keuze maken uit verzekeraars die overeenkomen met de aanvraag die je doet. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 8476? Check nu met onze tool alle verzekeraars en vindt de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Ter Idzard

 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Allsecur Compleet
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €7,50 bij Verzekeruzelf.nl, Polis Direct of Aegon. Aan de hand van enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Ter Idzard.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. Meestal zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Ter Idzard dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: jouw hond bijt een bank kapot en: de ipad laten vallen. De waarde van een all-risk pakket is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

De inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn eigendommen in de tuin met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een e-reader & gitaar.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

Z. Dekker, Ter Idzard (januari 2021)