Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering West Maas en Waal

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw huis in West Maas en Waal (gemeente West Maas en Waal, Gelderland)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. blikseminslag, brand, vandalisme, storm. Onder andere bij Allianz, Europeesche of London Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan stofzuiger of wat te denken van een defecte koelkast. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van West Maas en Waal detecteer je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Aegon pakket en/of InShared pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteWest Maas en Waal
Netnummer0487 (+31487)
Inwoners West Maas en Waal18693
Postcodegebieden6659
BuurtschappenAlphen
Plaatsen in de regioverzekering-Werkendam, inboedelverzekering-Weesp, polis-Weert, verzekeringspakket-Waterland, Wassenaar en verzekeraar-Wageningen
inboedelverzekering-west-maas-en-waal

Inboedelverzekeringen vergelijken in West Maas en Waal juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle goederen in jouw verblijf. Van afwasmachine tot en met handschoenen: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een artikel aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Aegon tot en met Generali: er valt veel te kiezen. Premies liggen gewoonlijk tussen €4,5 tot ruim €14,75. De premie kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, regio, hoogte eigen risico, soort huis, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over ZLM pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (6659), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in West Maas en Waal)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat verschillend. Via de polisvergelijker achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, en bij jouw budget. Denk aan Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of juist Turien & Co Inboedelverzekering Prima. Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Op basis daarvan vind je verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met de aanvraag die je doet. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 6659? Vergelijk direct via internet verzekeringsbedrijven en check de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in West Maas en Waal

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €9,75 bij Ditzo, Polis Direct of ANWB. Via de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in West Maas en Waal.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor West Maas en Waal vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: jouw hond bijt een bank kapot en ook: je morst wijn over de bank van een familielid. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel, Wamel.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn waardevolle items op weg met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan filmapparatuur of een rollator.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

Q. Maas, West Maas en Waal (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente