Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Uitwijk

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Uitwijk (gemeente Woudrichem, Noord-Brabant)? Via een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. water, inbraak, brand, bliksem. Bij bedrijven als Centraal Beheer, ZLM of REAAL Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan babyfoon en/of schade aan kleding. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Uitwijk achterhaal je dankzij onze adviestool. Denk aan Univé pakket maar ook Independer pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWoudrichem
(Regio) nummer0183 (+31183)
Aantal inwoners Uitwijk14518
Postcodegebied4288
BuurtschappenWoudrichem
Plaatsen nabijverzekering-waardhuizen, inboedelverzekering-almkerk, polis-rijswijk, verzekering-babylonienbroek, verzekeringspakket-giessen en andel
inboedelverzekering-uitwijk

Inboedelverzekeringen vergelijken in Uitwijk maart 2024

Met een inboedelverzekering dek je alle producten in de woning. Van tafelkleden tot tablet: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Wanneer een ding vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Centraal Beheer tot Europeesche: de keuze is enorm. De prijzen per maand variëren van €7,25 tot wel €10,5. De maandelijkse premie komt tot stand door bijvoorbeeld het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, eigen risico, het soort woning, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Nationale Nederlanden afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (4288), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Uitwijk)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Geholpen door onze tool check je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Denk aan FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of wat te denken van Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan kan je een keuze maken uit verzekeraars die passen bij jouw voorwaarden. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 4288? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle aanbieders en zoek de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Uitwijk

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ANWB Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Aegon Opstal Allrisk
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Inboedel Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €8,25 bij ZLM, Reaal of Bovag. Via de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Uitwijk.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Belangrijk: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Uitwijk vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: de hond maakt krassen op de auto van de buurman of: een telefoon laten vallen. De waarde van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Woudrichem, Almkerk, Rijswijk, Giessen, Andel, Uitwijk en Waardhuizen.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn eigendommen op pad en buiten huis verzekerd. Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en kleding.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

O. van der Laan, Uitwijk (maart 2024)