Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Wolvega

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Wolvega (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. brand, blikseminslag, wateroverlast, diefstal. Bij partijen als BLG wonen, Delta Lloyd of Polis Direct. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. apparatuur of een defecte computer. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Wolvega achterhaal je met behulp van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Reaal pakket of Ditzo pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Netnummer050 (+3150)
Inwoners Wolvega25520
Postcodegebieden8470
BuurtenWolvega
Plaatsen in de buurtverzekering-nieuwebrug, inboedelverzekering-haskerdijken, polis-vegelinsoord, verzekering-rotstergaast, verzekeringspakket-nijehaske en oudehaske
inboedelverzekering-wolvega

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Wolvega januari 2021

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in je appartement. Van muziekinstrumenten tot ook brommers: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Avéro Achmea t/m Independer: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies lopen op van €6 en ongeveer €10,5. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld het type polis, verzekerd bedrag, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Interpolis afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (8470), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Wolvega)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is weer anders. Dankzij de polisvergelijker detecteer je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw positie, en bij jouw budget. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk) of Turien & Co Woonpakketverzekering Prima. Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Zodoende zie je alleen nog verzekeraars die rijmen met je eigen uniek vraag. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 8470, 8471, 8472? Bekijk nu aan de hand van onze module alle aanbieders en check de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Wolvega

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • ANWB Opstalverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €13,00 bij SNS, ING of Avéro Achmea. Middels de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Wolvega.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Advies: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Wolvega vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw maar tevens: je morst een glas drinken over de bank van een vriend. De waarde van een all-risk pakket is zeer complete modules. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn eigendommen on the go met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een laptop + een muziekinstrument.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

T. van den Broek, Wolvega (januari 2021)