Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oldeholtwolde

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Oldeholtwolde (gemeente Weststellingwerf, Friesland)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als vandalisme, brand, water, bliksem. Onder andere bij Centraal Beheer, Ditzo of Independer. Je kunt dan denken aan schade aan koelkast of denk aan een gestolen laptop. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Oldeholtwolde bekijk je aan de hand van onze adviestool. Denk aan ASR Verzekeringen pakket en/of NowGo pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
(Net) nummer0561 (+31561)
Inwoners Oldeholtwolde25520
Postcodegebieden8477
BuurtenWolvega
Plaatsen nabijverzekering-ter-idzard, inboedelverzekering-nijeholtpade, polis-oldeholtpade, verzekering-nijehaske, verzekeringspakket-wolvega en nieuwebrug
inboedelverzekering-oldeholtwolde

Inboedelverzekeringen vergelijken in Oldeholtwolde december 2021

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in je appartement. Van vloerbedekking t/m dressoir: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Samenvattend: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een artikel aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Allsecur tot aan HEMA: heel veel verschillende opties. De kosten fluctueren tussen de €9 tot aan €14,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door factoren als het type polis, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, soort huis, type gezin (met kinderen), (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Nationale Nederlanden afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (8477), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Oldeholtwolde)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is verschillend. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Turien & Co Inboedelverzekering Primair of Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet. Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan vind je aanbieders die rijmen met jouw wensenpakket. In de volgende stap selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8477? Check nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en check de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Oldeholtwolde

 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs is al snel zo’n €10,75 bij FBTO, InShared of Allianz. Middels de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Oldeholtwolde.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor een ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Oldeholtwolde biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst een kop koffie over een meubel van een vriend of: een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren. Het pluspunt van allrisk is een ruime dekking. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn waardevolle items op pad en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera of een muziekinstrument.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

H. Veenstra, Oldeholtwolde (december 2021)