Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Haarlemmermeer

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Haarlemmermeer (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Via de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld wateroverlast, brand, blikseminslag, storm. Bij partijen als Turien en Co, ZLM of Nederlanden van Nu. Je kunt dan denken aan schade aan elektrische tandenborstel en/of schade aan sieraden. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Haarlemmermeer achterhaal je via onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van Allsecur pakket en Independer pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
(Regio) nummer0252 (+31252)
Bewoners Haarlemmermeer144518
Postcodegebieden2150
WijkenHoofddorp
Plaatsen in de regioverzekering-Haarlemmerliede en Spaarnwoude, inboedelverzekering-Haarlem, polis-Haaren, verzekeringspakket-Haaksbergen, Gulpen-Wittem en verzekeraar-Grootegast
inboedelverzekering-haarlemmermeer

Inboedelverzekeringen vergelijken in Haarlemmermeer juni 2024

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle goederen in je appartement. Van cd-speler tot en met tablet: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Concreet: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Zodra iets vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van ASR Verzekeringen tot aan Europeesche: heel veel verschillende opties. De kosten fluctueren tussen de €7,25 en €10,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door zaken als type dekking, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: DAK afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (2150), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Haarlemmermeer)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke case is weer anders. Dankzij de vergelijker achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk of wellicht Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk). Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Op die manier kan je een keuze maken uit aanbieders die matchen met jouw wensen. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 2150, 2151, 2152, 2153? Vergelijk nu op deze site alle verzekeraars en selecteer de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Haarlemmermeer

 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ZLM Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Univé Woonpakket (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €7,00 bij Ditzo, OHRA of Turien en Co. Geholpen door de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Haarlemmermeer.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Haarlemmermeer vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: een telefoon laten vallen maar tevens: je morst bier over de bank van een vriend. De meerwaarde van een all-risk pakket is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn waardevolle items op pad en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat & kleding.

‘Handige bespaartips voor inboedelverzekeringen

O. Kok, Haarlemmermeer (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente