Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Grootegast

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Grootegast (gemeente Grootegast, Groningen)? Met behulp van een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als vandalisme, water, bliksem, brand. Onder andere bij ANWB, Generali of Independer. Je kunt dan denken aan schade aan (sport)kleding of bijvoorbeeld een defecte laptop. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Grootegast sluit je af dankzij onze vergelijk module. Denk aan polissen van Univé pakket maar ook ING pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteGrootegast
Netnummer0594 (+31594)
Aantal inwoners Grootegast12155
Postcodegebied9860
BuurtenGrootegast
Plaatsen in de omgevingverzekering-Groningen, inboedelverzekering-Grave, polis-Gouda, verzekeringspakket-Gorinchem, Gooise Meren en verzekeraar-Goirle
inboedelverzekering-grootegast

Inboedelverzekeringen vergelijken in Grootegast november 2023

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle goederen in jouw verblijf. Van game consoles tot en met Playstation: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Concreet: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer een ding vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Lancyr tot aan Europeesche: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies schommelen tussen €8,75 tot ruim €12,25. Het tarief berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, regio, eigen risico, woonobject, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Centraal Beheer polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (9860), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Grootegast)

De beste inboedelverzekering op maat

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is namelijk uniek. Geholpen door onze tool check je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn SNS Woonhuisverzekering of misschien Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk. Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Daardoor vind je verzekeraars die in lijn zijn met jouw voorwaarden. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9860, 9861? Check nu online alle maatschappijen en selecteer de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Grootegast

 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • HEMA Inboedelverzekering
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €13,25 bij SNS, Independer of DAK. Met behulp van deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Grootegast.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook een brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Grootegast vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst wijn over het tapijt van een familielid en ook: een iphone laten vallen. Het gemak van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Grootegast, Lutjegast, Opende, Oldekerk.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn spullen in de tuin en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een e-reader & een kinderwagen.

‘Handig, die verzekeringspakketten

U. Timmermans, Grootegast (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente