Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Cruquius

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Cruquius (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. blikseminslag, brand, diefstal, storm. Bij ondernemingen als Bruns ten Brink, Generali of nowGo. Je kunt dan denken aan schade aan linnengoed of denk aan schade aan computers. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Cruquius bekijk je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld REAAL Verzekeringen pakket en Generali pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
(Regio) nummer023 (+3123)
Bewoners Cruquius144518
Postcodegebied2142
WijkenHoofddorp
Naburige plaatsenverzekering-vijfhuizen, inboedelverzekering-zwaanshoek, polis-hoofddorp, verzekering-santpoort-zuid, verzekeringspakket-bennebroek en bentveld
inboedelverzekering-cruquius

Inboedelverzekeringen vergelijken in Cruquius oktober 2021

Met een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in je appartement. Van koelkast tot koffers: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Nationale Nederlanden tot en met ING: er is nogal wat keuze. Tarieven variëren van €7,5 tot wel €11,25. De premie komt tot stand door factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, type woning, grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Nederlanden van Nu oktober 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (2142), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Cruquius)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is verschillend. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die matcht met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Unigarant Woonpakket Plus of wellicht InShared Opstalverzekering. Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Aan de hand hiervan kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 2142? Vergelijk nu op deze site verzekeringsmaatschappijen en zoek de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Cruquius

 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • De Goudse Privé Pakket Online

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €12,75 bij De Goudse, Polis Direct of Centraal Beheer. Geholpen door enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Cruquius.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Belangrijk: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met een huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Cruquius staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: je morst een glas cola over een meubel van een familielid en ook: je morst bier over het tapijt van een vriend. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden op pad met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een smartphone of een muziekinstrument.

‘Betaalbaar, en ruime dekking, prima!

J. van Vliet, Cruquius (oktober 2021)