Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Zwanenburg

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Zwanenburg (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. blikseminslag, vandalisme, brand, wateroverlast. Bij ondernemingen als Bovag, De Goudse of London Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan pannen/schalen en/of een kapotte televisie. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Zwanenburg bekijk je aan de hand van de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld Allsecur pakket en/of Klaverblad pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Regionummer020 (+3120)
Bewoners Zwanenburg144518
Postcodegebieden1160
BuurtenHoofddorp
Plaatsen nabijverzekering-marken, inboedelverzekering-uitdam, polis-zuiderwoude, verzekering-volendam, verzekeringspakket-broek-in-waterland en katwoude
inboedelverzekering-zwanenburg

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Zwanenburg oktober 2021

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in je appartement. Van verlichtingsornamenten tot ook koffers: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een ding permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Nationale Nederlanden tot aan HEMA: heel veel verschillende opties. De kosten schommelen tussen €8,5 tot wel €15,5. De premie wordt berekend op basis van onder andere type dekking, verzekerd bedrag, waar je woont, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: De Goudse dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (1160), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Zwanenburg)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is weer anders. Met behulp van de tool hierboven achterhaal je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering of wat te denken van Ditzo Woonverzekering (Allrisk). Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Hierdoor vergelijk je maatschappijen die overeenkomen met jouw eisen. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 1160, 1161? Bekijk nu met onze tool verzekeringsmaatschappijen en vindt de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Zwanenburg

 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allsecur Compleet
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief bedraagt soms wel €9,00 bij FBTO, Independer of DAK. Middels een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Zwanenburg.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en overzichtelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met een ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Zwanenburg vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw maar tevens: je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw. De waarde van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn waardevolle items onderweg en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spelcomputer of een gehoorapparaat.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

F. Willemsen, Zwanenburg (oktober 2021)