Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hoofddorp

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Hoofddorp (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. diefstal, wateroverlast, brand, storm. Bij ondernemingen als ASR Verzekeringen, De Goudse of nowGo. Denk aan schade aan vaatwasser en/of schade aan keukenapparatuur. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Hoofddorp achterhaal je via onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Verzekeruzelf.nl pakket of FBTO pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Regionummer023 (+3123)
Inwoners Hoofddorp144518
Postcodegebieden2130
BuurtenHoofddorp
Plaatsen in de omgevingverzekering-bennebroek, inboedelverzekering-bentveld, polis-vogelenzang, verzekering-spaarndam, verzekeringspakket-aerdenhout en santpoort-zuid
inboedelverzekering-hoofddorp

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Hoofddorp juli 2021

Met een inboedelverzekering verzeker je alle producten in huis. Van kookboeken t/m huisdieren: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Als een artikel aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allsecur tot ook OHRA: er is nogal wat keuze. Premies fluctueren tussen de €6,5 tot ruim €16. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, regio, het gekozen eigen risico, type woning, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Lancyr juli 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (2130), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Hoofddorp)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Via de tool hierboven achterhaal je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Reaal Inboedelverzekering Allrisk of Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk). Onze tip: Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Hierdoor beperk je je tot verzekeringsbedrijven die matchen met je eigen uniek vraag. Daarna kan je filteren op zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 2130, 2131, 2132, 2133, 2134, 2135? Vergelijk direct op deze site alle maatschappijen en kies de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Hoofddorp

 • HEMA Inboedelverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €12,00 bij Huis In Eén Verzekeringen, ING of Avéro Achmea. Geholpen door de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Hoofddorp.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met een doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Hoofddorp biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw en ook: een erfstuk laten vallen. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn spullen onderweg en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een iPad en sieraden.

‘Onze nieuwbouwwoning goedkoop verzekerd

Familie. van Doorn, Hoofddorp (juli 2021)