Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Haarlem

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Haarlem (gemeente Haarlem, Noord-Holland)? Via deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. bliksem, inbraak, storm, vandalisme. Bij bedrijven als ABN AMRO, Huis In Eén Verzekeringen of Nederlanden van Nu. Denk aan schade aan computer of een defecte laptop. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Haarlem sluit je af via onze adviestool. Denk aan polissen van Avéro Achmea pakket en ook Delta Lloyd pakket. Vul alle velden in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlem
(Regio) nummer023 (+3123)
Aantal inwoners Haarlem158140
Postcodes2000
WijkenOude
Plaatsen in de buurtverzekering-Haaren, inboedelverzekering-Haaksbergen, polis-Gulpen-Wittem, verzekeringspakket-Grootegast, Groningen en verzekeraar-Grave
inboedelverzekering-haarlem

Inboedelverzekeringen vergelijken in Haarlem december 2023

Met een inboedelverzekering dek je alle goederen in de woning. Van kleden tot en met kostuums: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Kort gezegd: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat iets vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Allsecur tot aan De Goudse: heel veel verschillende opties. Tarieven variëren van €7 en €12. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het type polis, verzekerd bedrag, postcode, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Bruns ten Brink afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (2000), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Haarlem)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van onze tool achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, en bij jouw budget. Dat kan zijn Reaal Opstal (adviseur) of wellicht Allsecur Compleet. Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan vind je verzekeringsbedrijven die rijmen met de aanvraag die je doet. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 2000, 2001, 2002, 2003, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2019, 2021, 2022, 2023, 2024, 2025, 2026, 2031, 2032, 2033, 2034, 2035, 2036, 2037, 2051? Bekijk zelf met onze tool alle verzekeraars en zoek de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Haarlem

 • HEMA Woonverzekering
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Aegon Inboedel Basis
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €7,00 bij Univé, REAAL Verzekeringen of Allsecur. Dankzij enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Haarlem.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Haarlem vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: de hond springt iemand omver. De waarde van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Oude Stad, Haarlemmerhoutkwartier, Zijlwegkwartier, Houtvaartkwartier, Duinwijk, Aarder- en Veerpolder, Amsterdamsewijk, Slachthuiswijk, Parkwijk, Transvaalwijk, Indischewijk, Ter Kleefkwartier, Te Zaanenkwartier, Vogelenwijk, Delftwijk, Vondelkwartier, Spaarndam, Europawijk, Boerhaavewijk, Molenwijk, Meerwijk.

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn bezittingen in de tuin en buiten in goede handen. Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een fotocamera of gitaar.

‘Een onbezorgd gevoel

B. Koning, Haarlem (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente