Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Aalsmeerderbrug

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Aalsmeerderbrug (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als bliksem, vandalisme, brand, inbraak. Onder andere bij Bovag, Verzekeruzelf.nl of Lancyr. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan fornuis of een defecte laptop. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Aalsmeerderbrug achterhaal je via onze adviestool. Denk aan polissen van ASR Verzekeringen pakket maar ook Interpolis pakket. Voer jouw gegevens in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
(Net) nummer0297 (+31297)
Aantal inwoners Aalsmeerderbrug144518
Postcodes1432
BuurtenHoofddorp
Plaatsen in de buurtverzekering-leimuiden, inboedelverzekering-vrouwenakker, polis-amstelhoek, verzekering-muiderberg, verzekeringspakket-de-hoef en de-kwakel
inboedelverzekering-aalsmeerderbrug

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Aalsmeerderbrug oktober 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle producten in huis. Van frituurpan tot aan haarföhn: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer een product vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Centraal Beheer tot aan Delta Lloyd: er is nogal wat keuze. De kosten liggen gewoonlijk tussen €8,5 tot aan €14,25. Het bedrag wordt bepaald door bijvoorbeeld type dekking, de dekkingsgraad, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Unigarant dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (1432), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Aalsmeerderbrug)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat weer anders. Geholpen door de bovenstaande vergelijker achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering of misschien InShared Woonverzekering (Allrisk). Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die rijmen met jouw wensenpakket. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 1432, 1436? Vergelijk nu met onze tool alle aanbieders en kies de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Aalsmeerderbrug

 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ZLM Opstalverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • HEMA Woonverzekering
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs bedraagt soms wel €9,25 bij Verzekeruzelf.nl, ING of DAK. Via een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Aalsmeerderbrug.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met een rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Aalsmeerderbrug vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw en: je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn bezittingen on the go en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en een gehoorapparaat.

‘Voor een paar euro extra een veel completere verzekering

W. Mol, Aalsmeerderbrug (oktober 2021)