Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Leimuiderbrug

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Leimuiderbrug (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als bliksem, brand, storm, water. Bij bedrijven als Aon Direct, Zelf of Nationale Nederlanden. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. foto/filmcamera of kapotte meubels. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Leimuiderbrug detecteer je via onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. ABN AMRO pakket maar ook ING pakket. Vul alle velden in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Netnummer0172 (+31172)
Bewoners Leimuiderbrug144518
Postcodegebied2155
BuurtschappenHoofddorp
Plaatsen nabijverzekering-burgerveen, inboedelverzekering-nieuw-vennep, polis-beinsdorp, verzekering-hoofddorp, verzekeringspakket-boesingheliede en cruquius
inboedelverzekering-leimuiderbrug

Inboedelverzekeringen vergelijken in Leimuiderbrug oktober 2021

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in huis. Van vloerbedekking tot en met iPhone: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Zodra een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allianz tot en met NowGo: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €5,25 tot aan €13,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van onder andere type dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcode, eigen risico, het soort woning, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar REAAL Verzekeringen oktober 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (2155), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Leimuiderbrug)

De beste inboedelverzekering vinden

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Met behulp van de tool hierboven ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. Generali Woonhuisverzekering of misschien Turien & Co Inboedelverzekering Primair. Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Op die manier vergelijk je verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw wensen. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 2155? Bekijk zelf online verzekeringsbedrijven en check de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Leimuiderbrug

 • Aegon Inboedel Allrisk
 • InShared Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €7,75 bij Univé, Nederlanden van Nu of Avéro Achmea. Dankzij de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Leimuiderbrug.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Dikwijls moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Leimuiderbrug vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders maar tevens: je gooit bier over de bank van een vriend. Het gemak van een all risk-polis is een complete dekking. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn bezittingen on the go met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een spiegelreflexcamera & drumstel.

‘Gemakkelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken

S. van der Pol, Leimuiderbrug (oktober 2021)