Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Rijsenhout

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Rijsenhout (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. inbraak, storm, bliksem, water. Bij bedrijven als Aon Direct, Delta Lloyd of REAAL Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan stofzuiger en/of een defecte koelkast. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Rijsenhout sluit je af door gebruik te maken van onze vergelijk module. Denk aan polissen van Reaal pakket en/of HEMA pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Regionummer0297 (+31297)
Aantal inwoners Rijsenhout144518
Postcodes1435
BuurtenHoofddorp
Plaatsen in de buurtverzekering-oude-meer, inboedelverzekering-aalsmeerderbrug, polis-leimuiden, verzekering-kudelstaart, verzekeringspakket-vrouwenakker en amstelhoek
inboedelverzekering-rijsenhout

Inboedelverzekeringen vergelijken in Rijsenhout juli 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in huis. Van wandversiering tot en met relaxfauteuil: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Kort gezegd: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer een item vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Univé tot aan Europeesche: de keuze is enorm. De maandelijkse premies lopen op van €9,75 en €15,5. De premie komt tot stand door o.a. hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Verzekeruzelf.nl dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (1435), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Rijsenhout)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de bovenstaande vergelijker signaleer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk) of misschien Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk). Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Zodoende vind je verzekeraars die passen bij jouw wensen. Bij de fase hierna kan je filteren op thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 1435? Check nu met onze tool alle verzekeraars en selecteer de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Rijsenhout

 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag is al snel zo’n €8,00 bij De Goudse, Klaverblad of Centraal Beheer. Middels deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Rijsenhout.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met een gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Rijsenhout staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je morst frisdrank over de bank van iemand of: je morst rode wijn over de bank van iemand. Het gemak van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn waardevolle items op pad met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een navigatieapparaat en jouw golfspullen.

‘Nu heb ik een scherpe prijs

F. van den Broek, Rijsenhout (juli 2021)