Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Zwaanshoek

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Zwaanshoek (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als diefstal, storm, brand, wateroverlast. Bij partijen als Allianz, FBTO of London Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan huishoudtrap of bijvoorbeeld een stukke TV. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Zwaanshoek bekijk je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van ABN AMRO pakket maar ook Europeesche pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Regionummer023 (+3123)
Bewoners Zwaanshoek144518
Postcodegebied2136
WijkenHoofddorp
Naburige plaatsenverzekering-hoofddorp, inboedelverzekering-bennebroek, polis-bentveld, verzekering-haarlemmerliede, verzekeringspakket-vogelenzang en aerdenhout
inboedelverzekering-zwaanshoek

Inboedelverzekeringen vergelijken in Zwaanshoek oktober 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in een woongelegenheid. Van naai- en breimachine tot aan zonnebank: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Concreet: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra iets permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Lancyr t/m Ditzo: er is nogal wat keuze. Tarieven schommelen tussen €9 en ongeveer €14. De premie berekenen ze aan de hand van factoren als hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcodegebied, het gekozen eigen risico, het soort woning, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar London Verzekeringen oktober 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (2136), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Zwaanshoek)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Univé Inboedelverzekering (AR) of Univé Woonpakket (EUG). Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan vind je verzekeringsmaatschappijen die passen bij jouw zoekopdracht. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 2136? Bekijk zelf aan de hand van onze module alle verzekeraars en kies de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Zwaanshoek

 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Aegon Opstal Basis
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • ZLM Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €13,75 bij Delta Lloyd, REAAL Verzekeringen of Bruns ten Brink. Geholpen door de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Zwaanshoek.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Zwaanshoek staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman en bijvoorbeeld: je stoot iemands ipad van tafel. De meerwaarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn waardevolle items onderweg en buiten huis verzekerd. We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een e-reader of een kinderwagen.

‘Perfecte service en online declaren

H. de Groot, Zwaanshoek (oktober 2021)