Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Haaren

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Haaren (gemeente Haaren, Noord-Brabant)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. storm, inbraak, water, bliksem. Onder andere bij ABN AMRO, Europeesche of ING. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan sieraden of wat te denken van schade aan kleding. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Haaren achterhaal je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als Allsecur pakket maar ook InShared pakket. Vul alle velden in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteHaaren
Regionummer0411 (+31411)
Bewoners Haaren13570
Postcodegebied5076
BuurtschappenHaaren
Plaatsen nabijverzekering-Haaksbergen, inboedelverzekering-Gulpen-Wittem, polis-Grootegast, verzekeringspakket-Groningen, Grave en verzekeraar-Gouda
inboedelverzekering-haaren

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Haaren juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in huis. Van kachelsverwarmingsapparatuur tot laptop: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Kort gezegd: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een item aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Univé tot en met HEMA: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €10 tot ruim €13,25. Het bedrag wordt berekend op basis van o.a. hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Aegon juli 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (5076), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Haaren)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is namelijk uniek. Via de vergelijker detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. ANWB Woonpakket Plus of Ditzo Woonverzekering (Allrisk). Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Daardoor vergelijk je maatschappijen die overeenkomen met jouw behoeftes. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 5076? Check nu op deze site alle verzekeraars en selecteer de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Haaren

 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €13,75 bij FBTO, Nederlanden van Nu of DAK. Door middel van de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Haaren.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Haaren dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw of: je morst een glas cola over de bank van een familielid. De meerwaarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Haaren, Helvoirt, Esch, Biezenmortel.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn bezittingen op pad en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een filmcamera en viool.

‘Duidelijke prijzen en voorwaarden vergelijken

G. Vos, Haaren (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente