Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Haaksbergen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Haaksbergen (gemeente Haaksbergen, Overijssel)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, brand, storm. Bijvoorbeeld bij Turien en Co, Generali of Nationale Nederlanden. Denk aan schade aan linnengoed of schade aan de keuken. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Haaksbergen achterhaal je met behulp van onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Verzekeruzelf.nl pakket of Generali pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHaaksbergen
(Net) nummer053 (+3153)
Inwoners Haaksbergen24332
Postcodegebieden7480
WijkenHaaksbergen
Naburige plaatsenverzekering-Gulpen-Wittem, inboedelverzekering-Grootegast, polis-Groningen, verzekeringspakket-Grave, Gouda en verzekeraar-Gorinchem
inboedelverzekering-haaksbergen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Haaksbergen november 2023

Via een inboedelverzekering dek je alle producten in de woning. Van wandversiering t/m Xbox: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een product vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Lancyr tot en met InShared: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies schommelen tussen €5,5 tot aan €15,75. De premie kent zijn oorsprong in zaken als hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, postcode, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: ANWB dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (7480), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Haaksbergen)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is opzichzelfstaand. Aan de hand van onze tool signaleer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk) of wellicht Reaal Opstalverzekering Allrisk. Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Hierdoor beperk je je tot verzekeraars die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 7480, 7481, 7482, 7483? Bekijk nu met onze tool alle verzekeraars en vindt de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Haaksbergen

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • ZLM Inboedel
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €12,75 bij Univé, Interpolis of Centraal Beheer. Via de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Haaksbergen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Tip: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Haaksbergen staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: je morst een glas drinken over een meubel van iemand of: je morst een kop koffie over een meubel van een vriend. Het voordeel van een all-risk pakket is een complete dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Haaksbergen (dorp), Haaksbergen (buitengebied), Sint Isidorushoeve, Buurse, Rietmolen, Hengevelde, Beckum, Haaksbergen-kern.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden op pad met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en een gehoorapparaat.

‘Overzichtelijke vergelijking van alle optie

Dhr. Peeters, Haaksbergen (november 2023)