Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nieuw-Vennep

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Nieuw-Vennep (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als vandalisme, storm, brand, bliksem. Bijvoorbeeld bij Allsecur, Ditzo of Nederlanden van Nu. Denk aan schade aan diepvriezer en/of gebroken servies. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Nieuw-Vennep achterhaal je dankzij de vergelijkingstool. Denk aan ABN AMRO pakket en/of Europeesche pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
(Regio) nummer0252 (+31252)
Aantal inwoners Nieuw-Vennep144518
Postcodegebied2150
BuurtschappenHoofddorp
Naburige plaatsenverzekering-beinsdorp, inboedelverzekering-boesingheliede, polis-cruquius, verzekering-bentveld, verzekeringspakket-vijfhuizen en zwaanshoek
inboedelverzekering-nieuw-vennep

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Nieuw-Vennep oktober 2021

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle goederen in de woning. Van pannen t/m bank: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Kort gezegd: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een item vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Avéro Achmea tot en met ING: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand schommelen tussen €9,5 tot ruim €14,5. De maandelijkse premie komt tot stand door bijvoorbeeld het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Polis Direct oktober 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (2150), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Nieuw-Vennep)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Aan de hand van de tool hierboven ontdek je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan ASR Voordeelpakket (Allrisk) of wat te denken van InShared Inboedelverzekering. Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan kan je een keuze maken uit aanbieders die matchen met je eigen uniek vraag. Daarna selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 2150, 2151, 2152, 2153? Bekijk nu via internet verzekeringsbedrijven en vindt de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Nieuw-Vennep

 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • InShared Opstalverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Reaal GGP (adviseur)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie is al snel zo’n €10,75 bij Ditzo, Nederlanden van Nu of Bruns ten Brink. Met behulp van de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Nieuw-Vennep.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Adviseur: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met een brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Vaak moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Nieuw-Vennep staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je morst een glas drinken over de bank van iemand en bijvoorbeeld: je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman. De waarde van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn kostbaarheden onderweg en buiten in goede handen. Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een laptop of drumstel.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

P. Mulder, Nieuw-Vennep (oktober 2021)