Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oude Meer

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Oude Meer (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld storm, wateroverlast, brand, vandalisme. Bij ondernemingen als DAK, HEMA of nowGo. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan broodrooster of denk aan contant geld en waardebonnen. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Oude Meer sluit je af via onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als REAAL Verzekeringen pakket en ook Ditzo pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Netnummer020 (+3120)
Bewoners Oude Meer144518
Postcodegebied1432
WijkenHoofddorp
Plaatsen nabijverzekering-aalsmeerderbrug, inboedelverzekering-leimuiden, polis-vrouwenakker, verzekering-naarden, verzekeringspakket-amstelhoek en de-hoef
inboedelverzekering-oude-meer

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Oude Meer oktober 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in je appartement. Van tv tot aan salontafel: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van ABN AMRO tot en met Delta Lloyd: er valt veel te kiezen. De kosten lopen op van €4,75 en ongeveer €15,25. De premie kent zijn oorsprong in zaken als het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, postcode, eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Univé dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (1432), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Oude Meer)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Geholpen door onze tool achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk) of juist Turien & Co Woonpakketverzekering Primair. Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Op die manier zie je alleen nog aanbieders die matchen met jouw zoekopdracht. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 1432, 1438? Bekijk zelf online alle aanbieders en vindt de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Oude Meer

 • Reaal GGP (adviseur)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Generali Inboedelverzekering
 • Lancyr Woonverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen goedkoop verzekeren? De maandprijs kan oplopen tot wel €11,50 bij HEMA, OHRA of Turien en Co. Dankzij deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Oude Meer.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms kan je dit combineren met een doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Vaak moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Oude Meer biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Om je een idee te geven: je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand of: je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid. Het voordeel van allrisk is zeer complete modules. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn kostbaarheden in de tuin en buiten huis verzekerd. We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een e-reader & drumstel.

‘Een polis afgestemd op mijn situatie

V. Postma, Oude Meer (oktober 2021)