Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Boesingheliede

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Boesingheliede (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als vandalisme, brand, inbraak, storm. Bij partijen als Turien en Co, ZLM of InShared. Je kunt dan denken aan schade aan diversen of een kapotte laptop. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Boesingheliede bekijk je door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl pakket en ook OHRA pakket. Voer jouw gegevens in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Regionummer023 (+3123)
Bewoners Boesingheliede144518
Postcodes2143
BuurtschappenHoofddorp
Plaatsen in de regioverzekering-cruquius, inboedelverzekering-vijfhuizen, polis-zwaanshoek, verzekering-aerdenhout, verzekeringspakket-hoofddorp en bennebroek
inboedelverzekering-boesingheliede

Inboedelverzekeringen vergelijken in Boesingheliede juli 2021

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle artikelen in een woongelegenheid. Van albums tot aan stofzuiger: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer een artikel permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van REAAL Verzekeringen tot en met OHRA: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand fluctueren tussen de €5,25 en ongeveer €11,75. Het tarief wordt berekend op basis van factoren als hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: nowGo juli 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (2143), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Boesingheliede)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is namelijk uniek. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn HEMA Woonverzekering of wellicht Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid. Onze tip: Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die passen bij de aanvraag die je doet. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 2143? Vergelijk direct met onze tool verzekeringsmaatschappijen en vindt de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Boesingheliede

 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €8,75 bij Generali, Lancyr of BLG wonen. Via een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Boesingheliede.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en overzichtelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Boesingheliede biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: je gooit bier over het tapijt van een vriend en ook: de hond springt iemand omver. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn kostbaarheden op pad en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon of viool.

‘Professioneel, snel en rechtvaardig

E. Schipper, Boesingheliede (juli 2021)