Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Rozenburg

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Rozenburg (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als brand, vandalisme, inbraak, storm. Bij ondernemingen als ASR Verzekeringen, Generali of Reaal. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan spiegel of bijvoorbeeld schade aan elektrische apparatuur. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Rozenburg achterhaal je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Univé pakket en ook Interpolis pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
(Regio) nummer0297 (+31297)
Bewoners Rozenburg144518
Postcodegebieden1437
BuurtschappenHoofddorp
Plaatsen in de omgevingverzekering-rijsenhout, inboedelverzekering-oude-meer, polis-aalsmeerderbrug, verzekering-de-kwakel, verzekeringspakket-leimuiden en vrouwenakker
inboedelverzekering-rozenburg

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Rozenburg oktober 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in jouw verblijf. Van horloges tot fietsen: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een item vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Reaal tot aan Interpolis: de keuze is enorm. Tarieven fluctueren tussen de €8,75 tot ruim €14. De premie komt tot stand door o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, postcode, hoogte eigen risico, woonobject, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Zelf dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (1437), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Rozenburg)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is weer anders. Dankzij de vergelijker vind je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. InShared Woonverzekering (Allrisk) of juist Allianz Inboedelverzekering (EUG). Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Daardoor vind je aanbieders die rijmen met de aanvraag die je doet. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 1437, 3180? Bekijk nu aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en kies de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Rozenburg

 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Generali Inboedelverzekering
 • Generali Inboedelverzekering
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €11,00 bij Unigarant, Reaal of Aegon. Aan de hand van de volgende handvatten ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Rozenburg.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. Meestal heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Rozenburg staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: je gooit bier over de bank van een vriend maar tevens: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het pluspunt van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn eigendommen op weg en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een fotocamera & kleding.

‘Voor een paar euro extra een veel completere verzekering

Mevr. van der Velde, Rozenburg (oktober 2021)